Zona centrală este colorată de primul loc de joacă pentru copiiLocal

Zona centrală este colorată de primul loc de joacă pentru copii

       Accesări: 81

Motive de bucurie pentru toți copii. Anul acesta, în perioada vacanței de vară, vor avea parte de mai multe locuri de joacă în Fălticeni. Pentru prima oară, un astfel de parc va funcționa în zona centrală.

Amplasat la doi pași de esplanada Nada Florilor, parcul de joacă va colora la propriu perimetrul din spatele complexului cu același nume. Echipamentele au fost deja montate, după ce în prealabil locul a fost împrejmuit. Parcul de joacă nu este gata. Autoritățile locale au decis să-l inaugureze numai după ce va corespunde cerințelor de securitate.

Mai sunt de adus pietrișul, de montat coșurile de gunoi, suprafața gumată de protecție și sistemul de supraveghere video.

Noul loc de joacă din centrul orașului ar putea fi deschis la sfârșitul lunii curente.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În perioada vacanței mari se vor deschide alte patru locuri de joacă sunt amplasate, două pe Nicolae Beldiceanu, în zona Școlii Gimnaziale ”Ion Irimescu” și Grădiniței cu Program Prelungit ”Pinnochio”, iar alte două în sectorul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ioan Cuza”, respectiv în apropierea Grădiniței cu Program Normal ”Voinicelul”.

Cel mai proaspăt parc de joacă funcționează de ceva timp, la blocul 28, pe strada Dimitrie Leonida.

ȘTIRI