Ziua persoanelor cu dizabilități sărbătorită la Grădinița Specială din FălticeniLocal

Ziua persoanelor cu dizabilități sărbătorită la Grădinița Specială din Fălticeni

       Accesări: 591

Grădinița Specială din Fălticeni a organizat luni, 4 decembrie, activități dedicate  Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilității”(sărbătorită la data de 3 decembrie), ne-a informat profesoara Mariana Amarie, coordonator în cadrul Stategiei Naționale de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.).

Alături de copii și cadrele didactice s-au aflat voluntarii de la ,,Animatori Petreceri Copii Suceava” și Lumea Mascotelor” (Barduc Natalia, Vîrtosu Corina, Casandra Daniela, Ursu Carolina, Prisacari Iuliana, Sălăjan Marina) și elevii voluntarii ai Colegiului ,,Vasile Lovinescu” Fălticeni.

“O zi încărcată de emoție, veselie, jocuri muzicale, jocuri interactive și pictură pe față, în mijlocul personajelor din poveste. Activitatea face parte dintr-un șir de activități stabilite în cadrul Proiectului de Acțiune Comunitară <Visăm împreună la o lume mai bună>, bazat pe voluntariat, din cadrul Stategiei Naționale de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.).

Mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă această minunată activitate, pentru implicare necondiționată, pentru faptul că au reușit s-ă aducă pe chipurile copiilor  preșcolari zâmbete, bucurie și bună dispoziție!”, a precizat prof. Amarie Mariana.

ȘTIRI