Ziua Eroilor – Fălticeni, 9 iunie 2016

       Accesări: 1301

Primăria Fălticeni şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş”  au  organizat o Ceremonie militară și religioasă, urmată de depuneri de coroane de flori şi defilare, la Monumentul tuturor Eroilor Neamului din Piaţa „Nada Florilor”.

Al doilea moment comemorativ va fi organizat, la ora 13.30, în Cimitirul Eroilor din cimitirul parohiei Grădini, cu sprijinul preoţilor din parohie.

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi”Petru Rareş” Fălticeni a participat cu efective de cadre militare şi subunităţi de elevi la ceremoniile organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Eroilor, în cinci localităţi din judeţ.

S-a constituit garda drapelului de luptă al unităţii, gărzi de onoare şi gardă la monumentele eroilor din Suceava (Cimitirul ,,Pacea”), Fălticeni (Piața Nada Florilor şi Cimitirul Eroilor – Grădini),  precum şi din localităţile Dolheşti, Liteni şi Boroaia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Comandantul şi ofiţerii delegaţi să reprezinte şcoala militară, împreună cu membrii comunităţii locale şi reprezentanţii instituţiilor din domeniul apărării naţionale, ordinii şi siguranţei publice, au depus coroane şi jerbe de flori în faţa monumentelor, pe fondul intonării Imnului Eroilor.

 

ȘTIRI