Ziua Copilului la Fălticeni: “1,2,3… Fuga după ei”Local

Ziua Copilului la Fălticeni: “1,2,3… Fuga după ei”

       Accesări: 2104

Copiii din Fălticeni sunt așteptați joi, 1 iunie 2017, la evenimentele organizate pe plan local cu ocazia Zilei Copilului.

Sub genericul “1,2,3… Fuga după ei”, Primăria Fălticeni, prin Serviciul Cultură Muzee, în colaborare cu mezeele și Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa”, derulează mai multe evenimente dedicate copiilor.

Dimineață, de la ora 10.00, cei mici sunt așteptați pe aleea pietonală, în fața Primăriei Fălticeni pentru a participa la desene pe asfalt, face paiting și jocuri ale copilăriei.

După amiază, de la ora 15.00, pe pontonul din Parcul “Nada Florilor”, va fi organizat un spectacol de dans, cu participarea formațiilor artistice ale Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, ale Clubului Copiilor și ale unităților de învățământ.

În cursul dimineții, începând cu ora 9.00, Secția de tenis de câmp a Clubului Sportiv “Nada Florilor” și Primăria Fălticebni organizează o nouă ediție a turneului Tenis10 FRT – “Cupa 1 iunie”. Instructorul Marcel Dascălu a anunțat participarea unui număr de circa 60 de copii.

Competiția se desfășoară în  Sala de sport “Gabriel Udișteanu” și terenul de tenis din vecinătatea sălii de sport.

ȘTIRI