„Ziua absolventului” eveniment festiv la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”Actualitate

„Ziua absolventului” eveniment festiv la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

       Accesări: 122

ziua-ambsolventului_27Miercuri, 27 mai 2015, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” a găzduit „Ziua absolventului”, eveniment organizat de Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni. O zi specială pentru cei 333 de absolvenţi. Elevii şi profesorii au marcat festiv încheierea cursurilor la finalul celor patru ani de studii liceale.

Evenimentul a fost deschis prin cuvântul adresat absolvenților de directoarea Claudia Suseanu. Printre invitați s-au numărat foști absolvenți, șefi de promoție din generațiile anterioare. Întâlnirea a continuat cu prezentarea mesajelor ale absolvenților promoțiilor anterioare şi un scurt remember al anilor de liceu, prezentat de fiecare clasă a XII-a.

Profesorii diriginţi i-au premiat pe cei mai buni absolvenţi ai promoţiei 2011-2015, iar la final au fost acordate titlurile onorifice de ŞEF DE PROMOŢIE,  elevei Alina Scutăreanu, media 9.97, clasa a XII-a C, și ABSOLVENTUL ANULUI, elevului Teodor Simion – clasa a XII-a C.  Cele două premii au fost oferite de şeful promoţiei 1996, procurorul ieşean Vasile Airinei.

Nu au fost uitați nici dascălii instituţiei. Echipa managerială a colegiului fălticenean a pregătit „Gala Premiilor în Educație”, dedicată profesorilor diriginţi și colectivului profesorilor care și-au adus contribuția în procesul de educație.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alex S.

[youtube=http://youtu.be/oihRL3sn9ow]

ȘTIRI