Zilele Orașului Dolhasca se desfășoară pe 29 și 30 iunieRural

Zilele Orașului Dolhasca se desfășoară pe 29 și 30 iunie

       Accesări: 750

Bucurie, distracție și festivități. La toate acestea se pot aștepta cei care vor fi prezenți la Zilele Orașului Dolhasca. Evenimentul reunește manifestări de tot genul, începând de la cele religioase până la spectacole în aer liber.

Anul acesta invitații de marcă ai evenimentului sunt soliștii Cornelia și Lupu Rednic.

Zilele Orașului Dolhasca au căpătat tradiția de a fi organizate în preajma sărbătorii Sfinților Petru și Pavel, anul acesta urmând a se desfășura pe 29 și 30 iunie.

Deschiderea oficială are loc duminică, 29 iunie 2014, la ora 11, cu o ”Sărbătoare de suflet” închinată pomenirii domnitorului Petru Rareș, ctitorul Mănăstirii Probota. Ceva mai târziu artiști locali și din comunele învecinate vor susține un regal de muzică populară. Pe scenă va urca și ansamblul ”Ciprian Porumbescu” din Suceava. Aproape de miezul nopții va fi organizată și o petrecere în aer liber.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ziua de luni, 30 iunie 2014, stă sub semnul sportului, dansului și muzicii.

Autoritățile locale vor sfinți baza sportivă, după care va urma un meci demonstrativ de fotbal feminin între echipele Liceului „Oltea Doamna” și Armonia Fălticeni. Mai apoi este programat un joc amical între echipele Aerostar Bacău și Siretul Dolhasca.

Primăria Dolhasca nu i-a uitat nici pe familiștii ajunși la vârsta senectuții și care vor sărbători 50 de ani de căsătorie. Zilele Orașului va continua cu un program susținut de Grupul Folcloric Botoșani şi Ansamblul” Arcanul” Suceava, momente artistice și discotecă în aer liber.

ȘTIRI