Zilele Fălticeniului s-au încheiat la masa de tenis. Peste 140 de sportivi au onorat turneul AmaTur de la FălticeniSport

Zilele Fălticeniului s-au încheiat la masa de tenis. Peste 140 de sportivi au onorat turneul AmaTur de la Fălticeni

       Accesări: 422

Zilele Municipiului Fălticeni 2017 s-au încheiat sâmbătă, 22 iulie, cu un important eveniment sportiv organizat anual la Fălticeni, înscris în calendarul național al Circuitului AmaTur.

Secția de tenis ACS Șomuz Fălticeni, prin implicarea directă a coordonatorului Cătălin Cozma, a organizat, cu sprijinul Primăriei Fălticeni, a șasea ediție a turneului Cupa “Zilele Municipiului Fălticeni (Turneu Categoria A).

Competiția s-a bucurat de participarea a peste 140 de pasionați ai tenisului de masă, de la copii până la persoane trecute de mult de prima tinerețe. În premieră, tradiționalul concurs de la Fălticeni s-a bucurat de prezența unor sportivi din Ucraina ( și Republica Moldova.

Turneul a fost organizat în Sala de sport “Gabriel Udișteanu”, pe patru categorii: Începători, Avansați, Open și Elite. Pentru copiii cu vârsta până în 14 ani a fost organizat un turneu separat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Concursul a durat mai bine de 12 ore însă participanții s-au arătat foarte mulțumiți de condițiile de organizare și de calitatea jocurilor. Mulți dintre ei au făcut eforturi considerabile pentru a fi prezenți la Fălticeni.

Clasamente

 Elite

  1. Mihai Roşca – Gălăneşti / 2. Marius Moşneagu – Fălticeni / 3 – 4 Cosmin Hasna – Straja, Ioan Ilieş – Rădăuţi

Open

  1. Dorin Ticu – Bacău / 2. Ioan Ciubotariu – Preuteşti / 3 – 4 Alin Vâlcu – Botoşani, Sorin Zamfiroaia – Dolheştii Mari

 Avansaţi

  1. Bogdan Mahu – Paşcani / 2. Sorin Corneanu – Botoşani / 3 – 4 Lucian Plamada – Iaşi, Viorel Turcu – Piatra Neamţ

Începători

  1. Lucian Cracană – Vatra Dornei / 2. Alexandru Mîrţ – Paşcani / 3 – 4 Florin Margineanu – Botoşani, Dragoş Calancea – Siret

ȘTIRI