Zi de sărbătoare la Forăşti!Rural

Zi de sărbătoare la Forăşti!

       Accesări: 289

Primăria din Forăşti a pregătit un program special de sărbătoare de ziua comunei! După cum ne-a informat primarul Brăduţ Avrămia, manifestările cultural artistice se desfăşoară astăzi, 24 august, în cadrul ediţiei cu numărul 40 a programului “Hora la Forăşti”.

Cum este şi normal, startul manifestărilor a fost dat de vestita Fanfară de la Forăşti, o fanfanfară care se apropie de 90 de ani de existenţă. A urmat apoi un program de cântece şi dansuri populare cu: Asociaţia Culturală “Dumitru Drăguşanu” (interpreţii – Nistor Mariana Vizitiu Iulia, Iulian Condur din Boroaia), Ansamblul Artistic “Rapsozii Botoşaniului”, Tineri interpreţi din Vadu Moldovei (Andreea Mihăilă, Onofrei Grădinariu Ştefan, Aniţa Giorgiana, Alex. Burlacu), Aniculăesei Maria (Fălticeni), Andone Radu (Forăşti) şi Cornelia Ştefan (Câmpulung Moldovenesc). Spectacolul a fost prezentat de interpreta de muzică populară Lenuţa Rusu.

Un moment aparte în programul acestei zile, care se va consuma de la ora 15, va fi sărbătorirea cuplurilor care aniversează în acest an 50 de ani de căsătorie. La “Nunata de Aur” vor fi sărbătorite 21 de cupluri din comuna Forăşti.

“Este o zi frumoasă, vremea ţine cu noi şi vrem ca toată lumea să se distreze la sărbătoarea comunei noastre”, ne-a declarat primarul Brăduţ Avrămia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI