Zi de joi cu ghinion pentru doi conducători auto din Fălticeni și Cornu LunciiRural

Zi de joi cu ghinion pentru doi conducători auto din Fălticeni și Cornu Luncii

       Accesări: 49

politie-rutiera-falticeni-etilotestA fost o zi de 13 cu ghinion pentru doi bărbați din Fălticeni și Cornu Luncii. Cei doi s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice și au fost opriți în trafic de polițiști. În ambele cazuri, ora fatidică a fost 21.15. Ambii conducători auto s-au ales cu dosare penale, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

La Fălticeni, un echipaj din cadrul Biroului de ordine publică a Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe str. Broșteni, autoturismul condus de  un localnic în vârstă de  55 ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică,  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

În același timp, un echipaj  de la Secţia  7 poliţie rurală  Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209 A din comuna Mălini, tractorul  condus de  un bărbat, de  64 ani din comuna Cornu Luncii. Conducătorul auto emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI