Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere în urma acțiunilor polițiștilor suceveniRural

Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere în urma acțiunilor polițiștilor suceveni

       Accesări: 358

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni pe raza județului, în perioada 10-12 mai 2019, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii au urmărit și combaterea excesului de viteză, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Au fost testați cu aparatul etilotest 398 de conducători auto, fiind constatate 6 infracțiuni, din care 2 alcoolemii și 4 alte fapte și aplicate 285 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 90.508 lei.

Polițiștii au reținut 21 de permise de conducere, din care 6 pentru alcool și 15 pentru alte cauze și au retras 6 certificate de înmatriculare, 3 pentru defecțiuni tehnice și 3 pentru lipsă poliță R.C.A. sau I.T.P.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 În ceea ce privește combaterea excesului de viteză, din cele 365 de sancțiuni contravenționale, un număr de 139 de sancțiuni au fost aplicate  pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 145.467 lei.

Polițiștii au reținut 27 de permise de conducere, din care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 12 pentru depășiri neregulamentare și 4 pentru alte cauze. De asemenea, au fost retrase 4  certificate de înmatriculare.

ȘTIRI