Zeci de participanți la turneele de tenis organizate în Fălticeni de Ziua CopiluluiSport

Zeci de participanți la turneele de tenis organizate în Fălticeni de Ziua Copilului

       Accesări: 204

De ziua lor, copiii pasionați de tenis au avut parte de jocuri captivante în cadrul a două turnee locale, organizate de Primăria Fălticeni și Asociația Sportivă “Nada Florilor” Fălticeni.

Competițiile au avut loc în Sala de sport “Gabriel Udișteanu” și pe un teren privat, pus la dispoziția organizatorilor de către omul de afaceri Andi Stan.

La turneul Tenis10 – “Cupa 1 Iunie”, concurs în calendarul Federației Române de Tenis, au participat peste 20 de copii, din Iași, Pașcani, Piatra Neamț și Fălticeni.

Cum era de așteptat, după rezultatele excelente obținute în turneele la care au participat în primăvară, fălticenenii au dominat competiția.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La nivelul Roșu, pe primul loc s-a clasat Andrei Iustin, urmat pe podium de Dumitru Ana și Strugariu Matei.

Nivelul Portocaliu l-a avut câștigător pe Darius Avrămia, iar pe locurile 2 și 3 s-au clasat Niculăeș Miruna și Suditu David.

La nivelul Verde, a câștigat Moșneguțu Matei, dar și următorii doi clasați au avut evoluții foarte bune: Pricop Iulia și Cantoriu Rareș/

Alți 40 de copii au participat la turneul local destinat începătorilor. Fiind o zi de sărbătoare, nu au fost făcute clasamente. Primarul Cătălin Coman și viceprimarul Constantin Bulaicon au oferit tuturor copiilor diplome, medalii și dulciuri.

La buna organizare a celor două concursuri au contribuit și o serie de sponsori: familia omului de afaceri Andi Stan, Grigore Florea (Raitar) și societatea Botușanu, ne-a informat instructorul Marcel Dascălu.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI