Zeci de copii premiați la concursul de înot Cupa „Moș Crăciun” desfășurat la Baza de agrement din FălticeniSport

Zeci de copii premiați la concursul de înot Cupa „Moș Crăciun” desfășurat la Baza de agrement din Fălticeni

       Accesări: 624

Aplauze și bucurii pentru cei mai mici dintre practicanții sporturilor nautice. Cupa „Moș Crăciun” la natație este competiția care reunește la final de an toate seriile de copiii care practică înotul la Fălticeni. Organizată cu sprijinul Primăriei, întrecerea figurează în calendarul evenimentelor organizate la nivel municipal din perioada sărbătorilor de iarnă.

Competiția locală s-a desfășurat sâmbătă, 15 decembrie, timp de două ore la piscina acoperită din cadrul Complexului de agrement „Nada Florilor”.

Participanți au fost copiii care sunt pregătiți de antrenorii Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș la bazinul din Fălticeni.

Cupa „Moș Crăciun” este un altfel de concurs, o competiție în care toți concurenții sunt câștigători. A fost o competiție amicală, răsplătită cu aplauze și daruri.

Copiii au evoluat sub privirile părinților care, cu această ocazie, au văzut progresele pe care le-au făcut în sportul considerat cel mai complex și cu cele mai multe beneficii pentru sănătate.

Desfășurat timp de două ore, concursul a fost deschis de juniorii lotul de performanță al clubului A.C.S. „Nada Florilor”, care au cucerit anul acesta mai multe titluri de campion și vicecampion național la înot în cadrul concursurilor de profil, organizate la Bacău și Brașov.

Rând pe rând au evoluat băieți și fete de la toate seriile și categoriile de vârstă.

Toți cei 65 de participanți, de la grupele de începători, avansați și performanță, au primit cadouri la finalul competiției.

Pachetele cu dulciuri au fost oferite de antrenori și de reprezentantul autorității locale, viceprimarul Constantin Bulaicon, care au i-au felicitat pe copii și i-au îndemnat să continue practicarea înotului în vederea creșterii performanței personale și ca modalitate de menținere a sănătății.

Calendarul pregătirilor din acest an, pentru toate seriile de copii, de la Baza de agrement „Nada Florilor”, se va încheia de 22 decembrie. Pe perioada sărbătorilor de iarnă va fi o pauză de două săptămâni.

Antrenamentele regulate, la bazinul piscinei acoperite, vor fi reluate începând din data de 7 ianuarie.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI