Zeci de copii au participat la un important turneu de tenis organizat la FălticeniSport

Zeci de copii au participat la un important turneu de tenis organizat la Fălticeni

       Accesări: 502

La sfârșitul săptămânii, secția de tenis de câmp ACS Nada Florilor a organizat Cupa Romfour – Raitar, competiție înscrisă în calendarul Tenis10FRT.

Competiția s-a desfășurat la Fălticeni, sâmbătă, 26 octombrie 2019, în sala de sport “Gabriel Udișteanu” și pe terenul de zgură din cadrul Bazei de agrement Nada Florilor, cu sprijinul Primăriei Fălticeni și al celor două firme cunoscute pentru susținerea pe care o acordă sportului fălticenean.

Au participat circa 50 de copii, cu vârste între 5-10 ani, din: Rădăuți, Botoșani, Roman și Fălticeni.

Clasamente finale

Nivelul Roșu – starter: 1. Sosoi Bianca, 2. Văleanu Luca, 3. Bența Emanuel.

Nivelul Roșu – challenger: 1. Mitocaru Daniel, 2. Nichitean Ianis, 3. Maftei Alexie.

Nivelul Portocaliu (fete): 1. Coman Iasmina, 2., Stan Sara, 3. Brăneanu Natalia.

Nivelul Portocaliu (băieți): 1. Filipciuc Dennis, 2. Vasiliu Luca, 3. Rotaru Luca.

Nivelul Verde: 1. Aciubotăriței Cristian, 2. Ursache Matei, 3. Andrei Iustin.

“Le mulțumesc antrenorilor din Rădăuți, Botoșani și Roman pentru că au răspuns invitației noastre. Au fost meciuri frumoase, iar nivelul de joc al copiilor a fost ridicat, în special al copiilor din Fălticeni. Muncim mult, copiii vin cu plăcere la antrenamente, iar rezultatele se văd atât la turneele organizate acasă cât în diverse localități din țară. La turneul de sâmbătă, din 15 trofee puse în joc, 14 au fost câștigate de copiii din Fălticeni”, ne-a informat instructorul Marcel Dascălu.

La sfârșitul lunii noiembrie, secția de tenis de la ACS Nada Florilor va fi reprezentată la Turneul Campionilor de la Brașov, competiție care reunește copiii cu cele mai bune rezultate din cursul anului.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI