Zeci de copii au participat la turneul de tenis de la FălticeniSport

Zeci de copii au participat la turneul de tenis de la Fălticeni

       Accesări: 361

Turneul de tenis „Cupa Municipiului Fălticeni”, din cadrul programului „Zilele Municipiului Fălticeni”, s-a bucurat și în acest an de o participare numeroasă.

Peste 40 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, s-au întrecut pe terenurile de tenis ale Bazei de agrement „Nada Florilor”.

Copii din: din Iași, Roman, Piatra Neamț, Suceava, Fălticeni, precum și o fetiță din S.U.A. aflată în vacanță la bunici.

Competiția a fost organizată de Primăria Fălticeni și secția de tenis ACS Nada Florilor, sub egida Tenis10 FRT – Federația Română de Tenis.

Între suținătorii tradiționali ai întrecerilor de tenis, alături de Primăria Fălticeni, reamintim societățile Romfour și Raitar.

Organizatorii le-au pregătit micilor tenismeni mai multe surprize, inclusiv trofee deosebite pentru cei mai buni.

Sportivii din Fălticeni au obținut 11 din cele 12 trofee ale turneului.

De altfel, 13 dintre sportivii secției de tenis au fost premiați de primăria Fălticeni în gadrul Galei Excelenței în Educație, pentru rezultatele deosebite obținute în competițiile naționale.

Rezultate:

Roșu – starter: 1. Samachișe Cristian; 2. Mitocaru Daniel; 3. Maftei Alexie.

Roșu: 1. Coman Iasmina; 2. Jilan Alesia; 3. Stan Sara.

Portocaliu – starter: 1. Vasiliu Luca; 2. Filipciuc Dennis; 3. Pal Rareș.

Portocaliu: 1. Andrei Iustin; 2. Ursachi Matei; 3. Strugariu Matei.

La alte două turnee organizate la sfârșitul săptămânii trecute, la București și Constanța, Cristian Aciubotăriței (de la ACS Nada Florilor) s-a clasat pe primul loc

ȘTIRI