Zeci de cadouri dăruite de copiii unei școli din Germania au ajuns la  preșcolarii unei grădinițe din comuna VultureștiActualitate

Zeci de cadouri dăruite de copiii unei școli din Germania au ajuns la preșcolarii unei grădinițe din comuna Vulturești

       Accesări: 1015

Luna decembrie aduce bucurii pentru cei mici. Nerăbdători să-l întâlnească pe Moș Crăciun, unii prichindei au avut surpriza de a primi cadouri cu o săptămâna înaintea celei mai așteptate sărbători de peste an. Printre cei privilegiați se numără și preșcolarii unei grădinițe din comuna Vulturești care au avut parte de o surpriză frumoasă chiar la început de săptămână.

Zeci de daruri pline cu jucării din Germania au sosit la GPN Giurgești.

Cadourile au fost trimise de copiii unei grădinițe din orașul Saarbrücken, care au dorit să le facă o bucurie noilor prieteni din România, cu ocazia apropiatelor sărbători ale Crăciunului.

Campania de donație a fost posibilă prin intermediul suceveanului Adi Moroșan, directorul Teatrului Puppet, care dorește să realizeze o punte de legătură între preșcolarii din cele două localități.

Transportul darurilor a fost asigurat gratuit de compania de transport Romfour până la destinație. Încărcate în mașina personală, cadourile au fost aduse de Adi Moroșan, de la Fălticeni la Giurgești.

Prezența cadourilor i-a făcut pe copiii de la grupa mijlocie să devină nerăbdători. Ochii le sclipeau de bucurie, iar zâmbetele erau pe fețele tuturor.

Darurile au fost deschise, iar fiecare copil și-a luat ceea ce i-a plăcut mai mult. Câteva jucării și jocuri au rămas la grădiniță pentru activitățile din timpul anului școlar.

Micuții din satul Giurgești au cântat mai apoi „Moș Crăciun cu plete dalbe” și au trecut la despachetarea unui alt cadou mare.

Aici erau un alt dar, din partea companiei Romfour. Preșcolarii de la grupa mijlocie au primit  din partea firmei de transport un pachet cu dulciuri.

În semn de mulțumire, copiii români le-au transmis un sincer „Danke” (mulțumesc) copiilor din Germania care au dăruit jucării cu aceeași bucurie pe care prichindeii din comuna Vulturești au simțit-o înaintea Crăciunului.

Directorul Teatrului de Păpuși „Puppet” din Suceava spune că acțiuni de donație pentru preșcolarii din mediul rural vor continua pe viitor și că își dorește consolidarea colaborării dintre unitatea școlară din Saarbrücken și GPN Giurgești.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI