Zece medalii pentru înotătorii din Fălticeni la concursul „Camelia Potec – În căutarea viitorilor campioni”Sport

Zece medalii pentru înotătorii din Fălticeni la concursul „Camelia Potec – În căutarea viitorilor campioni”

       Accesări: 429

Înotătorii la de la ACS Nada Florilor Fălticeni s-au întors cu zece medalii de la concursul „Camelia Potec – În căutarea viitorilor campioni” ediția a IV-a.

Concursul, organizat în perioada 1-2 septembrie 2017, s-a desfășurat în cadrul Complexului Stejarii Country Club din Băneasa.

Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă, 250 de copii de la 11 cluburi din țară.

Din lotul pregătit de antrenorii Pinticanu Andrei, Lăcătuș Luis și de preparatorul fizic Boariu Gabriel au făcut parte șapte sportivi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Fetele au fost în mare formă și au obținut toate cele 10 medalii ale echipei din Fălticeni: Prisecariu Aissia, o medalie de aur în proba de 50 m spate și o medalie de argint în proba de 50 m fluture; Amariei Rianna, două medalii de aur în probele de 50 m spate și 50 m liber; Alexa Daria, o medalie de bronz în proba de 50 m liber; Maftei Sabina, o medalie de bronz în proba de 100 m liber; Ostafi Delia Elena, 4 medalii de aur în probele 100 m spate, 50 m fluture, 100 m liber și 100 m bras.

La acest concurs au mai luat startul și alți doi sportivi ai clubului: Marchidan Maximilian și Crîșmariu Luca.

Doi dintre sportivii clubului, Ostafi Delia Elena și Prisecariu Aissia, au fost selectați pentru a face parte din lotul de copii care urmează să facă un stagiu de pregătire de 7 zile, la Complexul Stejarii Country Club Băneasa.

În perioada concursului, sportivii de la ACS Nada Florilor s-au aflau în cantonament la Complexul Olimpic Izvorani, cantonament organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Fălticeni, sponsorilor Romfour și Simos Com, cât și a părinților.

ȘTIRI