Zăpadă am vrut, zăpadă avem…Actualitate

Zăpadă am vrut, zăpadă avem…

       Accesări: 68

Iarna s-a instalat la Fălticeni. Ninge de aproape 7 ore iar zăpada depusă pe carosabil începe să pună probleme în trafic.

La primele ore fiecare trebuie să ajungă undeva: la locul de muncă, la şcoală, la Suceava, la Iaşi. O mare problemă o reprezintă în această dimineaţă maşinile de transport marfă care îngreunează traficul pe Drumul European 85.

Serviciul de utilităţi publice a acţionat încă din timpul nopţii cu două utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.

În judeţ, la ora 8.30, SDN Suceava a anunţat că s-a acţionat cu 7 autoutilaje si s-au raspandit 32 tone de material antiderapant pe 48 de kilometri (DN 2, DN 15C, DN 17, DN 17A, DN 29, DN 29A, DN 2E, DN 2H, DN2K).  De asemnea SDN Câmpulung Moldovenesc a acţionat cu 17 autoutilaje şi s-au răspândit 122 tone de material antiderapant pe 183 km (DN 17, DN 17A, DN 17B, DN 2E).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Până la ora 22, rămâne în vigoare atenţionarea meteorologică Cod Galben de ninsori, strat de zăpadă, intensificări ale vântului, pe arii extinse în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local stratul de zăpadă nou depus va depăşi 10…15 cm.

ȘTIRI