Wizz Air va opera primele curse aeriene din Suceava spre Roma, Bologna și Treviso la sfârșitul lunii martieActualitate

Wizz Air va opera primele curse aeriene din Suceava spre Roma, Bologna și Treviso la sfârșitul lunii martie

       Accesări: 2152

Crește numărul curselor de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” spre Europa. Compania Wizz Air își extinde prezența cu trei noi destinații spre Italia. După ce în vara anului trecut inaugura prima cursă spre Milano, începând din primăvara anului curent operatorul aerian va lansa noi zboruri spre Roma, Bologna și Treviso.

Cursele vor fi de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, în timp ce spre Treviso zborurile vor fi de două ori pe săptămână lunea şi vinerea.

Numărul zborurilor operate din Suceava spre Italia va crește la cinci.

Până în prezent, cursele spre și din Italia, având ca punct de aterizare/decolare Aeroportul „Ștefan cel Mare”, s-au dovedit o alegere bună compania Wizz Air. Gradul de încărcare al aeronavelor cu pasageri, pe rutele Suceava – Milano și retur, este de peste 90%.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Cele trei noi rute italiene din Suceava subliniază angajamentul nostru de a aduce mai multe oportunități pentru clienții noștri și de a stimula economia regiunii.”, a declarat Tamara Vallois, directorul de comunicare al Wizz Air. „Clienții noștri români vor avea de acum mai multe legături cu principalele orașe din Italia. De asemenea, suntem încrezători că vizitatorii din Italia se vor bucura de dotările moderne ale Aeroportului „Ștefan cel Mare„ în proximitatea uneia dintre cele mai frumoase zone din România, Bucovina, ce are de oferit atracții culturale istorice unice și peisaje naturale neatinse, toate cu tarife scăzute de la Wizz Air.”

Cursa Suceava – Treviso va fi lansată pe 27 martie 2017, iar rutele Suceava – Treviso și Suceava – Roma vor fi deschise pe 28 martie 2017.

Deocamdată sucevenii mai pot călători de pe Aeroportul Suceava spre Marea Britanie, iar din luna iunie spre Turcia (Antalya) și Grecia (Zakynthos).

Biletele pentru Italia sunt disponibile încă de anul trecut și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 109 lei.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România. Pe viitor va creşte flota din ţară la 20 de aeronave până la finalul lui 2016, alocând inclusiv 4 aeronave Airbus A321 ultra eficiente, cu 230 de locuri, ceea ce va oferi oportunităţi de călătorie şi mai convenabile pentru pasagerii din România şi pentru oaspeţii acestora.

În prezent, în ţara noastră Wizz Air operează pe 129 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale.

Noile rute Wizz Air de la Suceava

Destinaţia

Zilele de operareData de începereTarife de la*

Treviso

Luni, Vineri27 martie

109 lei

Roma (Ciampino)

Marţi, Joi, Sâmbătă28 martie

109 lei

BolognaMarţi, Joi, Sâmbătă28 martie              109 lei

ȘTIRI