Wizz Air va lansa noi curse de pe Aeroportul SuceavaActualitate

Wizz Air va lansa noi curse de pe Aeroportul Suceava

       Accesări: 2046

Vești bune pentru sucevenii care vor să zboare în străinătate. Wizz Air va lansa în curând noi zboruri de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”. Joia aceasta reprezentanții companiei vor dezvălui următoarele destinații pe care le vor opera de pe aerogara din Suceava.

Anunțul va fi făcut în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc la sediul Consiliului Județean Suceava. Vor participa directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuța.

Operatorul aerian susține că va face un anunț important pentru operațiunile sale din Suceava.

Este de așteptat ca Wizz Air să comunice destinații noi către Italia, Spania sau Germania. În chestionarul afișat pe portalul cele mai multe solicitări se regăsesc pentru orașele italiene Roma și Torino, urmate de Londra, Paris, Frankfurt și Madrid.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În luna august primele zboruri spre Londra și Milano. Prima cursă internațională se lansa pe 3 august spre capitala Lombardiei, iar pe 19 august primul zbor spre capitala Angliei. Spre aeroportul milanez sunt operate două zboruri săptămânale, în fiecare miercuri și duminică, iar spre aerogara londoneză sunt operate patru zboruri în zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă.

La sfârșitul lunii septembrie, reprezentații Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” anunțau depășirea pragului de 10.000 de pasageri procesați într-o singură lună.

Wizz Air este primul și deocamdată singurul operator internațional pe aeroportul sucevean. Pe segmentul în care activează este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri.

ȘTIRI