Wizz Air operează zboruri pe ruta Suceava – GermaniaActualitate

Wizz Air operează zboruri pe ruta Suceava – Germania

       Accesări: 922

Noutate în oferta de zboruri de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”. Începând cu această săptămână, sucevenii, dar și clienții din județele învecinate, au posibilitatea de a călători spre Germania. Compania Wizz Air operează din 17 iunie primele curse către această țară, cu destinația München Vest (Memmingen).

Cursa are trei frecvențe pe săptămână.

Zborurile sunt operate în fiecare luni, miercuri și vineri. Prețurile încep de la 99 de lei, pentru un segment de zbor.

Avionul va decola din Memmingen la ora 10:20 și va ajunge pe Aeroportul Ștefan cel Mare la ora 13:25. Zborul retur va pleca de la Suceava la ora 13:55 și va ateriza în Germania la ora 15:10.

Cursele spre Germania și retur, pentru restul lunii iunie, au un grad de încărcare de peste 90%.

La bordul cursei inaugurale, care a aterizat pe Aeroportul Suceava, s-a aflat și delegația regiunii Schwaben, condusă de fostul președinte al regiunii Jurgen Reichert care, împreună cu omologul său, Gheorghe Flutur, au pus bazele acestei noi destinații.

Orașul Memmingen este situat la 100 de km de München și la 100 km de Stuttgart. De aici se poate ajunge foarte ușor în alte orașe importante din sudul Bavariei, dar și în Austria sau Elveția.

Beneficiind de transport public și de autobuze planificate, acomodate necesităților pasagerilor care sosesc la Aeroportul din Memmingen, se poate ajunge cu ușurință la München sau Zürich, chiar din fața terminalului (Allgäu Airport Express, FlexiBus, Memmingen Airport City Shuttle).

Germania este cea de-a treia țară în rețeaua Wizz, de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie și Italia. Cursele sunt efectuate cu aeronave Airbus A320 de 180 de locuri.

În prezent, de pe aeroportul Suceava sunt operate zboruri spre Anglia și Italia, iar ca destinații de vacanță, Turcia, Egipt și Tunisia.

Aeroportul Suceava este al șaptelea din țară ca număr de pasageri, peste 350.000 de persoane au tranzitat obiectivul anul trecut.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI