Wizz Air operează din 3 august zboruri pe ruta Suceava – MilanoActualitate

Wizz Air operează din 3 august zboruri pe ruta Suceava – Milano

       Accesări: 1492

Zborurile aeriene internaționale devin realitate și pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare”. Peste numai două zile se deschide oficial ruta Suceava – Milano, metropola regiunii Lombardia fiind prima destinație externă. Cursa inaugurală este programată pe data de 3 august la ora 13:10.

Compania Wizz Air, cel mai mare operator aerian din România, va opera zboruri regulate spre și din Milano, de pe aeroportul Bergamo.

Pentru început vor fi doar două zboruri săptămânale. Biletele au fost puse în vânzare la jumătatea lunii iunie.

Tarifele pornesc de la 99 de lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Odată cu noile zboruri între Suceava și Milano Bergamo, compania Wizz Air își consolidează poziția de operator al celor mai multe zboruri între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară.”, afirmă Tamara Vallois, director de comunicare la Wizz Air. ”Noua rută întărește poziția de lider pe care Wizz Air o deține în România. Noi ne menținem angajamentul de a oferi cea mai bună experiență la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienții noștri.”

Ruta aeriană va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi respectiv duminică.

Zborul de la Suceava spre Milano decolează de pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” la ora 13:10 și aterizează la Milano (Bergamo Orio al Serio) la ora 14:30. Cursa retur decolează la ora 9:25 și aterizează la Suceava la ora 12:40.

Luna aceasta compania maghiară va inaugura și ruta aeriană Suceava – Londra (Luton).

Prima cursă este programată pe 19 august. Wizz Air va avea patru zboruri săptămânale spre și din capitala Marii Britanii.

ȘTIRI