Wizz Air deschide trei rute noi de pe Aeroportul Suceava: Cursele spre Roma, Veneția și Bologna sunt operaționaleActualitate

Wizz Air deschide trei rute noi de pe Aeroportul Suceava: Cursele spre Roma, Veneția și Bologna sunt operaționale

       Accesări: 2724

Noi destinații pe calea aerului. Primăvara aduce alte trei rute pentru sucevenii care vor să călătorească pe calea aerului. Compania Wizz Air a deschis primele linii directe de zbor spre Roma, Veneția și Bologna.

Cursele sunt operaționale de la sfârștul lunii martie, bilete de avion fiind disponibile de la tarife începând cu 69 de lei. Acestea completează oferta pentru Italia, care până acum includea ca destinație doar Milano.

Zborul de pe Aeroportul Suceava către Bologna a fost inaugurat mai devreme, pe 18 martie, iar spre cele spre Roma și Veneția pe 28 martie.

Noutatea cea mai importantă este că pasagerii din județele Suceava și Botoșani vor avea oportunitatea să călătorească mai des spre Italia şi Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum și în timpul sărbătorilor pascale.

Wizz Air anunță două zboruri speciale programate în această perioadă, la mijlocul lunii aprilie, spre Roma, Bologna şi Milano.

Primele curse spre noile destinații au decolat cu avioanele pline de pasageri atât spre Italia cât și România, sucevenii manifestând un interes sporit pentru transportul aerian.

„Suntem încântați să vă oferim astăzi mai multe noutăți pentru clienții din Bucovina și să sărbătorim lansarea a trei noi rute din Suceava, spre Veneția Treviso, Bologna și Roma Ciampino, în Italia. În calitate de cel mai mare operator aerian din România cu tarife reduse în mod constant, continuăm să ne extindem rețeaua regională și să susținem piața locală de muncă în sectoarele aviației și turismului, consolidând, totodată, relațiile de afaceri între țări.”, a declarat Sorina Ratz, manager de comunicare la Wizz Air. „Suntem permanent în căutare de moduri de a răspunde așteptărilor clienților, astfel că, odată cu noile rute, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des în Italia și în Marea Britanie pe parcursul vacanței de Paște, cu ajutorul zborurilor speciale programate pentru jumătatea lunii aprilie, precum și pe parcursul sezonului cald. Echipajul nostru prietenos îi așteaptă pe pasagerii WIZZ la bord pe oricare dintre cele cinci rute disponibile de la aeroportul Suceava.”

Cursele suplimentare introduse pe ruta Suceava – Roma și retur, respectiv Suceava – Bologna și retur vor fi pe 13 și 20 aprilie, iar pe relația Suceava – Milano și retur sunt programate pe 10 și 17 aprilie.

La doar şase luni de la primul zbor de pe aeroportul din Suceava, operatorul maghiar Wizz Air oferă în prezent cinci rute spre Italia şi Marea Britanie.

Zborurile spre Londra și retur au loc de cinci ori pe săptămână. Pasagerii au la dispoziție cinci curse de pe aerogara Luton în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică.

România este o piaţă cheie pentru Wizz Air, prezenţa companiei a crescut semnificativ de la lansarea sa locală în 2007. Operatorul aerian oferă preţuri scăzute pe cele 133 de rute spre 20 de ţări, de pe zece aeroporturi din ţară.

În cei zece ani, mai mult de 28 de milioane de pasageri s-au bucurat de sistemul de rezervare facil. Serviciile excelente la bord şi oportunitățile de călătorie accesibile între România şi restul Europei au crescut popularitatea și imaginea companiei în rândul clienților.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană care practică tarife scăzute din Europa Centrală şi de Est.

Flota este alcătuită din 79 de aeronave Airbus A320 şi A321 și oferă mai mult de 500 de rute ce asigură conexiunea între 138 de destinații din 40 de țări.

Noul program de zbor Wizz Air din Suceava 

Destinație

Zile de operare

Începere

Zbor de Paște

Program de vară

Veneția Treviso

luni, vineri18 martieneschimbat

Roma Ciampino

marți, sâmbătă28 martie13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

29 iunie – 14 septembrie

Bologna

marți, sâmbătă28 martie13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

22 iunie – 14 septembrie

Milano Bergamo

miercuri, vineri, duminicădeja activ10 aprilie

17 aprilie

luni, miercuri, vineri, duminică

19 iunie – 17 septembrie

Londra Luton

luni, miercuri, vineri, duminicădeja activ

luni, miercuri, joi, vineri, duminică

29 iunie – 22 octombrie

ȘTIRI