Wizz Air anunță trei noi rute din Suceava spre Italia: Curse regulate spre Roma, Bologna și Treviso din martie 2017Actualitate

Wizz Air anunță trei noi rute din Suceava spre Italia: Curse regulate spre Roma, Bologna și Treviso din martie 2017

       Accesări: 2026

Crește numărul curselor de pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” spre Europa. Compania Wizz Air își extinde prezența cu trei noi destinații spre Italia. După ce în luna august inaugura prima cursă spre Milano, începând din primăvara anului viitor operatorul aerian va opera noi zboruri spre Roma, Bologna și Treviso.

Cursele vor fi de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, în timp ce spre Treviso szborurile vor fi de două ori pe săptămână lunea şi vinerea.

Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 109 RON.

Anunțul de astăzi crește numărul zborurilor operate din Suceava la cinci. Deocamdată sucevenii pot călători de pe Aeroportul Suceava spre două ţări: Italia şi Marea Britanie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Cu numai trei luni în urmă sărbătoream primul zbor Wizz Air care ateriza pe aeroportul din Suceava, iar astăzi suntem entuziasmați să aducem vești și mai bune pentru clienții noștri din Bucovina. Cele trei noi rute italiene din Suceava subliniază angajamentul nostru de a aduce mai multe oportunități pentru clienții noștri și de a stimula economia regiunii.”, a declarat Tamara Vallois, directorul de comunicare al Wizz Air. ”Clienții noștri români vor avea de acum mai multe legături cu principalele orașe din Italia. De asemenea, suntem încrezători că vizitatorii din Italia se vor bucura de dotările moderne ale Aeroportului Ștefan cel Mare în proximitatea uneia dintre cele mai frumoase zone din România, Bucovina, ce are de oferit atracții culturale istorice unice și peisaje naturale neatinse, toate cu tarife scăzute de la Wizz Air.”

„Suntem încântaţi că parteneriatul dintre Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava şi compania Wizz Air a ajuns deja la un alt nivel. În aceste zile când aeroportul aniversează un an de la redeschidere, după lucrările de modernizare, compania Wizz Air va opera încă trei destinaţii externe, totalul acestora ajungând astfel la cinci.”, a afirmat Ioan Măriuţa, Director General al Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. ”Este rezultatul serviciilor de calitate prestate companiei Wizz Air şi a muncii unei echipe mici si extrem de tenace din cadrul aeroportului, care cu sprijinul autorităţilor locale, a reuşit într-un an, să obţină încrederea acestui mare operator aerian care este Wizz Air. Nu dorim să ne oprim aici, sperăm ca şi pe viitor să aducem surprize plăcute potenţialilor noştri pasageri, încercând astfel să devenim o adevărată poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare zonală.”

Noile rute Wizz Air de la Suceava

Destinaţia

Zilele de operareData de începereTarife de la*

Treviso

Luni, Vineri27 martie

109 lei

Roma (Ciampino)

Marţi, Joi, Sâmbătă28 martie

109 lei

BolognaMarţi, Joi, Sâmbătă28 martie       109 lei

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România, iar pe viitor va creşte flota din ţară la 20 de aeronave până la finalul lui 2016, alocând inclusiv 4 aeronave Airbus A321 ultra eficiente, cu 230 de locuri, ceea ce va oferi oportunităţi de călătorie şi mai convenabile pentru pasagerii din România şi pentru oaspeţii acestora.

În prezent, în ţara noastră Wizz Air operează pe 129 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale.

ȘTIRI