Voluntarii GLT “Aripi în Europa” au adus un strop de speranță unor familii din FălticeniLocal

Voluntarii GLT “Aripi în Europa” au adus un strop de speranță unor familii din Fălticeni

       Accesări: 568

Zece familii cu posibilități materiale reduse, din Fălticeni, au fost prijinite de sărbători, cu alimente și alte produse necesare, de către voluntarii Grupului Local de Tineret “Aripi în Europa”.

Fondurile au fost adunate în săptămâna dinaintea Crăciunului, în urma unei campanii derulate la standul organizat pe aleea pietonală. Tinerii le-au oferit fălticenenilor decorațiuni confecționate în cadrul acțiunilor cu copiii, în schimb primind donații în bani.

Totodată, voluntarii au pus mănă de la mână și au adunat haine și jucării, într-o stare cât mai bună, pentru a le oferi cadou mai departe.

“Decembrie nu este doar despre cadouri, sărbători sau mesele luate în familie. Este vorba despre a fi mai buni.

Voluntarii noștri au oferit decorațiuni realizate de copiii din Fălticeni cu ajutorul voluntarilor, în schimbul unei donații, după bunăvoința și posibilitatea fiecăruia.

Din câștigurile obținute cu sprijinul comunitatii, au cumpărat alimente, produse de îngrijire personală, jucării și alte obiecte trebuincioase.

Luni, în ajun, voluntarii s-au mobilizat și au reușit să facă un Crăciun mai frumos unui număr de 10 familii cu posibilități reduse.

Ținem să le mulțumim fălticenenilor pentru sprijinul acordat și le dorim sărbători fericite în continuare”, ne-a informat Alexandru Irina,  secretarul Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa” din Fălticeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI