Au fost stabilite turneele semifinale la speranţe şi minivoleiSport

Au fost stabilite turneele semifinale la speranţe şi minivolei

       Accesări: 213

Federaţia Română de Volei a stabilit datele de desfăşurare pentru turneelor semifinale ale competiţiile naţionale care se desfăşoară la nivelul diviziilor „speranţe” şi „minivolei”.

CSS „Nicu Gane” Fălticeni este reprezentată în cele două competiţii de echipele pregătite de antrenorii Marius Stan (speranţe) şi Diana Floriştean (minivolei).

Primele turnee semifinale, în Campionatul speranţelor, sunt programate în perioada 4-5 aprilie 2015. CSS Nicu Gane a fost repartizată în Seria I, alături de LPS Suceava, CSS Buzău şi CSS Râmnicu Sărat, aceasta din urmă având statut de echipă gazdă. Sunt calificate 16 echipe, repartizate în 4 serii semifinale. Opt echipe vor ajunge în finală.

Semifinalele în Campionatul de minivolei vor avea loc  pe 18-19 aprilie. Între cele 16 echipe calificate se află şi CSS „Nicu Gane”, care va face parte din Seria a IV a, alături de gazdele de la Lapi Dej , CSS Blaj şi CSS Botoşani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La începutul lunii aprilie, FRV va stabili împreună cu cluburile perioada de desfăşurare a turneelor semifinale în Campionatul naţional – Divizia Cadeţi, fază a competiţiei în care vor fi prezenţi şi cadeţii de la „Nicu Gane”.

Până la turneele din aprilie, la sfârşitul săptămânii trecute, cadeţii şi speranţele au susţinut o serie de meciuri de pregătire, la Fălticeni, cu echipele similare ale clubului CTF Mihai I Bucureşti (Rapid Bucureşti). Antrenorul Marius Stan s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi care, au câştigat toate meciurile disputate. „Important este să fim sănătoşi şi să ne păstrăm forma bună”, a precizat Marius Stan.

ȘTIRI