Vizită neanunțată a ministrului agriculturii la APIA FălticeniExclusiv

Vizită neanunțată a ministrului agriculturii la APIA Fălticeni

Angajații Centrului Local APIA Fălticeni au avut parte de un vizitator surpriză în cursul dimineții.

Sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 10, o persoană a intrat în sediul APIA Făticeni și a cerut relații despre campania de depunere a cererilor unice de plată. După ce a primit de la funcționari toate relațiile legate de documente și termenul de depunere, vizitatorul și-a dezvăluit identitatea. Acesta nu era altul decât Ministrul Agricuturii, Petre Daea.

“A fost întradevăr o mare surpriză, chiar dacă știam că domnul ministru obișnuiește să facă astfel de vizite în unități aflate în subordinea Ministerului Agriculturii. Ne aflam la birou pentru că este o perioadă foarte încărcată și sunt multe lucruri de rezolvat în relația cu fermierii. Ministrul Agriculturii a cerut detalii despre campania de depunere a cererilor unice de plată, apoi s-a prezentat. A stat cu noi în jur de 45 de minute, timp în care am continuat să vorbit despre stadiul campaniei și despre plățile aferente anului 2016”, ne-a informat șeful Centrului APIA Fălticeni, ing. dr. Eugen Iordăchescu.

Nu doar angajații APIA au avut surpriza de a vorbi cu reprezentantul Guvernului României. Petre Daea a contactat personal câțiva dintre fermieri, pentru a afla de la aceștia dacă și-au primit plățile pentru campaniile din anul 2016.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent sâmbătă în județul Suceava pentru a se întâlni cu membrii Asociației crescătorilor de taurine de carne, și a participat la ceremonia de instalare a noului prefect de Suceava.

Facebook Comments

ȘTIRI