Vitezomanii își fac de cap pe șoselele naționale: Un tânăr din Fălticeni circula cu 130 km/h prin localitateActualitate

Vitezomanii își fac de cap pe șoselele naționale: Un tânăr din Fălticeni circula cu 130 km/h prin localitate

       Accesări: 2393

Bețivii și vitezomanii din zona Fălticeni dau mari bătăi de cap oamenilor legii. Polițiștii Biroului Rutier au întețit controalele, în special pe zonele unde conducătorii auto „uită” să mai ridice piciorul de pe accelerație. Nu mai puțin de 10 șoferi au rămas pietoni în doar trei zile de la intensificarea prezenței agenților pe drumurile naționale și județene.

Polițiștii fălticeneni au ieșit cu pistolul radar, iar „roadele” au fost pe măsură.

Cel mai grăbit, dintre cei care au rămas fără permis, s-a dovedit un șofer, în vârstă de 20 de ani, din Fălticeni care rula cu 130 km/h. Tânărul a fost surprins în localitatea Boroaia cu 130 km/h, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 50 km/h.

Recordul de viteză rămâne cel din toamna anului 2017 și aparține tot unui tânăr fălticenean. Polițiștii l-au surprins conducând pe acesta cu 211 km/h pe drumul național 2E, între Rădășeni și Cornu Luncii.

Tânărul avea permisul obținut de câteva luni, iar acum va sta 90 de zile fără permis. Oamenii legii spun că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Alte șapte permise au fost reținute din același motiv. Șoferii circulau în localități peste limita admisă de lege.

Tronsoanele de drum Rădășeni-Cornu Luncii și Drăgușeni-Vadu Moldovei sunt zonele unde se circulă cu viteze mult prea ridicate.

În urma controalelor efectuate în traficul rutier, agenții Biroului Rutier din cadrul Poliției Muncipale Fălticeni au reținut alte trei permise.

Unul dintre conducătorii auto opriți pentru verificare consumase alcool, iar alți doi nu aveau ITP și respectiv RCA. Primul s-a ales cu dosar penal, iar cei doi din urmă cu amenzi de 1305 și respectiv 1.000 de lei.

ȘTIRI