Vitezomani prinși în flagrant: motocicliștii gonesc pe strada RepubliciiLocal

Vitezomani prinși în flagrant: motocicliștii gonesc pe strada Republicii

       Accesări: 57

Sfidează legile regimului circulației pe față. Motocicliștii din Fălticeni nu ratează nici un moment să se facă remarcați în văzul lumii, strunind caii putere pe drumurile publice. Deși unii au fost amendați sau invitați la Poliție pentru a da explicații în privința comportamentului în trafic, se pare că încă mai sunt motocicliști care nu se împacă deloc cu legea.

Doi dintre acești au fost surprinși în plină ”acțiune” ieri seară, pe strada Republicii. Acest video este martor al riscurilor la care se expun motocicliștii teribiliști.

Se întâmpla aseară, la ora 20, când sensul de mers spre centru era liber. După cum ne-a povestit cititorul publicației noastre, cel care ne-a furnizat filmarea, cei doi motocicliști rulau cu viteză ridicată în ceea ce pare a fi o sesiune de ”liniuțe”.

Pentru că în zonă nu patrula nici un echipaj al Poliției, vitezomanii pe două roți nu s-au sfiit să apese cu fermitate pedala de accelerație.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Escapade de acest gen se întâlnesc zilnic în peisajul urban fălticenean.

Pe lângă faptul că turează motoarele, provocând disconfort auditiv, aceștia se dau și în spectacol accelerând pe o roată. Străzi asfaltate ca în palmă, Republicii, Maior Ioan, 2 Grăniceri, Mihai Eminescu sau Ion Creangă, sunt raiul motocicliștii.

Aceștia nu pierd prilejul să facă acte de bravură, ei înșiși fiind un pericol public.

Cronica de Fălticeni cere instituțiilor abilitate să acționeze ferm și să ia măsurile legale și necesare pentru evitarea unor drame, în care victime pot să ajungă persoane nevinovate sau chiar ei, vitezomanii, pot plăti cu viața.

ȘTIRI