Viteze record depistate în zona Fălticeni: Șoferi surprinși cu 153 km/h la Cumpărătura și 211 km/h la RădășeniActualitate

Viteze record depistate în zona Fălticeni: Șoferi surprinși cu 153 km/h la Cumpărătura și 211 km/h la Rădășeni

Conduc pe șosele ca pe circuitele de cursă. Unii șoferi uită sau pur și simplu ignoră limitele de viteză impuse de legislația rutieră. Pentru ei nu există amendă până nu o primesc și semnează pentru ea.

Apariția radarelor sau patrulelor de la Poliția Rutieră îi mai domolesc pe șoferii grăbiți, dar numai până când ies din raza lor.

Drumurile din zona Fălticeni nu sunt lipsite de vitezomani, conducători auto care depășesc bine de tot numărul de kilometri la oră cu care se poate circula în localitate sau în afara acesteia.

Este și cazul unui bărbat de 35 de ani, depistat duminica trecută în timp ce gonea cu autoturismul pe DN 2, pe raza localității Cumpărătura. Șoferul își conducea mașina prin localitate cu viteza de 153 km/h.

Polițiștii Serviciului Rutier erau în zonă cu radarul când conducătorul auto dădea „bice” cailor putere. Șoferul, domiciliat în județul Neamț, s-a ales cu o amendă de 1305 lei. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere. Ca sancțiune completară, permisul i-a fost reținut

Cei 153 km/h nu se compară cu isprava unui alt șofer.

Un tânăr din Fălticeni reușea anul trecut să bată toate recordurile stabilite de vitezomani în ultimii ani pe drumurile naționale din zona arondată municipiului Fălticeni.

Polițiștii l-au surprins anul trecut cu 211 km/h pe raza localității Rădășeni, pe drumul DN 2E, spre Cornu Luncii.

În numai trei zile, între 3 și 5 martie, patrulele de poliție de județ au aplicat 280 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Cât privește șoferii din zona Fălticeni, lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale Fălticeni au promis razii zilnice pentru identificarea conducătorilor auto care nu se conformează legislației în vigoare.

Facebook Comments

ȘTIRI