Vineri la Fălticeni are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţiActualitate

Vineri la Fălticeni are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

       Accesări: 964

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava va organiza vineri, 19 octombrie 2018, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul are loc simultan la Iulius Mall Suceava și la sediile Punctelor de lucru din Fălticeni (strada Matei Millo) și Cîmpulung Moldovenesc, precum și la casa Germană din Rădăuți.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

Potrivit AJOFM Suceava, la nivelul zilei de marți, 16 octombrie, la Bursă își anunțaseră prezența 40 de angajatori suceveni. Acestora li se vor alătura și angajatori din localitățile județului.

Erau ofertate peste 400 de locuri vacante pentru diverse calificări și niveluri de studii. Este de așteptat ca numărul ofertelor de muncă să crească la ora deschiderii Bursei, având în vedere că înscrierile s-au făcut până în după-amiaza zilei de joi, 18 octombrie.

“Oferta se structurează în funcție de nivelul studiilor și calificările deficitare pe piața locală a muncii, varietatea ocupațiilor solicitate de angajatori fiind o motivație pentru a participa la interviurile de angajare.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa”, ne-a informat AJOFM Suceava.

ȘTIRI