Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni se întâlnesc în primul tur al Cupei României – etapa naționalăSport

Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni se întâlnesc în primul tur al Cupei României – etapa națională

       Accesări: 481

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor Fazei I a Cupei României, ediţia 2019/2020, etapa naţională.

În această fază a competiției vor intra două dintre reprezentantele județului Suceava.

Astfel, pe data de 31 iulie, de la ora 17.30, în primul meci oficial al noului sezon fotbalistic, Șomuz Fălticeni se va deplasa aproape de casă, pentru un meci cu Viitorul Liteni.

Întâlnirea se anunță încă de pe acum foarte interesantă, dată fiind rivalitatea locală.

Meciul se dispută într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Viitorul Liteni a câștigat ultimele două ediții ale Cupei României – etapa județeană. Una dintre finale s-a jucat chiar între cele două echipe, pe Stadionul Areni, vara trecută, când Șomuz Fălticeni era deja promovată în Liga a 3-a.

Conducerea echipei Șomuz Fălticeni a anunțat deja că parcursul cât mai lung în Cupa României este o prioritate în noul sezon.

În acest tur vor participa 76 de echipe: 42 calificate din faza pe judeţ şi 34 din Liga 3. Se vor disputa 38 de meciuri.

În etapa naţională a Cupei României, ediţia 2019/2020, vor participa un total de 145 de echipe, calificate astfel: 14 echipe din campionatul Liga 1, 20 echipe din campionatul Liga 2, 69 echipe din campionatul Liga 3 şi 42 echipe câştigătoare ale etapei de judeţ.

ȘTIRI