Viitorii pompieri au încheiat etapa eliminatorie organizată la FălticeniEducație

Viitorii pompieri au încheiat etapa eliminatorie organizată la Fălticeni

       Accesări: 47

Luni, 11 august, la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a fost organizat Centrul zonal de selecţie pentru 54 de candidaţi care s-au înscris în a treia serie din prima etapă a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti: susţinerea probelor eliminatorii.

După cum ne-a informat cpt. Irina Airinei, purtătorul de cuvânt al SMSJ Fălticeni, candidaţii din zece judeţe repartizate Centrului zonal Fălticeni (Bacău, Botoşani, Covasna, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea) au susţinut evaluarea psihologică, examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice.

La prima serie desfăşurată în 24 aprilie au participat 12 candidaţi, iar la cea de-a doua, desfăşurată în 14 iunie, au participat aproximativ 60.

Patru candidaţi care nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice în seriile anterioare s-au înscris pentru o nouă susţinere a acesteia în a treia serie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rezultatele etapei I de selecţie vor fi comunicate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, unde candidaţii vor susţine proba de cunoştinţe la data de 10 septembrie 2014.

ȘTIRI