Accesări: 71

accident_cumparatura

Detaşamentul de pompieri Suceava, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă, în urma accidentului rutier produs în această dimineaţă pe DN2, la ieşirea din localitatea Cumpărătura spre municipiul Fălticeni.

Video – ISU Suceava

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NI4arZHauog&feature=youtu.be]
Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la sosirea echipajelor la faţa locului, au fost identificate trei autoturisme care au fost implicate în accident. În urma coliziunii au rezultat trei victime, din două autoturisme, dintre care o persoană a rămas încarcerată. Şoferul celui de-al treilea autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Echipajele de pompieri salvatori au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul accidentelor rutiere – au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, aflată în stare de inconştienţă, şi au predat-o paramedicilor SMURD care, împreună cu lucrătorii de pe ambulanţa SAJ, au acordat îngrijiri medicale tuturor persoanelor rănite.
Victima încarcerată, Ştefan M., în vârstă de 22 de ani, şi o femeie, Andreea B.R., de 30 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, cu ambulanţe SAJ şi SMURD. Cea de a treia persoană rănită, Constantin B.R., de 26 de ani, a refuzat transportul la unitatea spitalicească.
Pe timpul intervenţiei echipajelor de salvatori, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ 40 de minute.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI