Victorie de moral pentru Colegiul Nicu Gane Fălticeni în fața Politehnicii IașiSport

Victorie de moral pentru Colegiul Nicu Gane Fălticeni în fața Politehnicii Iași

       Accesări: 170

Campionatul Naționat de Futsal – U19 continuă în ritm alert pentru echipa Colegiului Național “Nicu Gane”, cu trei etape în interval de o săptămână.

După înfrângerea la limită, suferită joia trecută, la Piatra Neamț, fălticenenii au evoluat sâmbătă, 16 martie, pe teren propriu, în Sala de sport „Gabriel Udișteanu”.

De această dată rezultatul a fost favorabil. Echipa pregătită de profesorul Marcel Irimie a obținut o victorie clară în fața colegilor de la Futsal Poli Iași, scor final 7-3.  

CN Nicu Gane: Andrei Giuliano, Năstasă Alexandru, Bîgu Alexandru- Pintilei Petrică, Pintilei Andrei, Gagiu Ionuț, Sava Sergiu, Piciu Tiberiu, Chiriac Florin, Nistor Emanuel, Croitoru, Beșleagă, Popa, Rădășanu, Crăciun.

Au marcat : Sava Sergiu (2 goluri), Gagiu Ionuț (2 goluri), Pintilei Andrei, Pintilei Petrică și Chiriac Florin.

Rezultatul este dătător de speranțe în încercarea de a salva sezonul. Matematic, lupta pentru locul 4 rămâne deschisă, chiar dacă echipa din Fălticeni este momentan ultima în clasament.

“Am reușit să obținem o victorie de moral, meritată, după o perioadă mai puțin reușită. Chiar dacă au fost câțiva jucători absenți, am arătat un joc frumos, în fața unei echipe care a avut în componență și titularul porții de la echipa din Liga I. Sper ca acest meci să reprezinte descătușarea și să reușim în ultimele meciuri să punem în practică ceea ce pregătim la antrenamente.

Ne așteaptă o deplasare mai mult decât dificilă pe terenul liderului, joi, la Vaslui, cand vom încerca să spălăm rușinea de la meciul din tur. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în acești copii și îi susțin, fie că vorbim de părinți, prieteni, suporteri, sau de Primăria Fălticeni care ne pune la dispoziție baza sportivă pentru antrenamente și jocurile oficiale”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.  

Peste numai trei zile, joi, 21 martie, CN Nicu Gane va avea un nou joc dificil, pe terenul liderului CSM Vaslui.

ȘTIRI