Victorie clară pentru Colegiul „Nicu Gane” Fălticeni în fața Ceahlăului Piatra Neamț în prima etapă din noul sezon Futsal U19Sport

Victorie clară pentru Colegiul „Nicu Gane” Fălticeni în fața Ceahlăului Piatra Neamț în prima etapă din noul sezon Futsal U19

       Accesări: 288

Echipa de futsal a Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni a debutat cu victorie în noua ediție a Campionatului Naționat de Futsal Juniori U19.

Marți, 16 octombrie 2018, în prima etapă a sezonului, echipa pregătită de profesorul Marcel Irimie a întâlnit, pe teren propriu, echipa Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

Partida s-a disputat în Sala de sport „Gabriel Udișteanu” din cadrul complexului Nada Florilor.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 2-2, fălticenenii au dominat finalul reprizei secunde, reușindă să marcheze 3 goluri consecutive.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeași etapă (Seria a 2-a), Bukovina Vicov a învins cu 11-4 echipa Futsal Poli Iași. Partida dintre CSM Vaslui și Sporting Darabani a fost amânată.

CN Nicu Gane – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 5-2 (2-2)

Pentru Fălticeni au marcat: Gagiu Ionuț (3 goluri), Simion Flavius și Cristea Ciprian

CN Nicu GaneBlanariu Sergiu, Cucolaș Lucian, Gagiu Ionuț, Pintilei Andrei, Simion Flavius, Mitrofan Costel, Simion Ștefan, Pintilei Petrică, Nistor Emanuel, Cristea Ciprian, Șoldan Nicu. Antrenor: prof. Marcel Irimie.

“Chiar dacă la sfârșitul sezonului trecut am pierdut nu mai puțin de patru jucători importanți, mă bucur că noii veniți au trecut peste tracul debutului, ajutați de ceilalți colegi, și au avut o evoluție meritorie la primul joc din actualul sezon.

Sunt mulțumit de jocul tuturor băieților, care au luptat pentru fiecare minge și au reușit să depașească un adversar foarte bine pregatit.

În multe momente ale jocului s-a văzut utilitatea experienței acumulate de în meciurile pe care le dispută în Liga a II-a.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost aproape de echipă în acest început de campionat și sper că ne vor rămâne alături pe toată durata lui”, a declarat antrenorul Marcel Irimie, pentru Cronica de Fălticeni.

GALERIE FOTO: CN Nicu Gane – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț

VIDEO: CN Nicu Gane – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț

ȘTIRI