Victor Ponta la întâlnirea de la Fălticeni: Am promis că îl vom ajuta pe Cătălin Coman să facă ce nu s-a făcut în 25 de aniAlegeri Locale

Victor Ponta la întâlnirea de la Fălticeni: Am promis că îl vom ajuta pe Cătălin Coman să facă ce nu s-a făcut în 25 de ani

       Accesări: 5095

Vizită fulger la Fălticeni a fostului prim ministru al României. În ultima săptămână de campanie electorală Victor Ponta s-a deplasat la Fălticeni pentru a se întâlni cu simpatizați și membri ai PSD din Fălticeni.

Printre cei prezenți s-au numărat deputații Ioan Stan și Eugen Uricec, senatorul Ovidiu Donțu, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, primarii PSD ai comunelor din zona Fălticeni. Fostul premier a venit la Fălticeni la invitația social-democratului Cătălin Coman.

La întâlnirea de la sala Pictor Aurel Băeșu au fost prezente peste 100 de persoane.

Victor Ponta a fost întâmpinat de social-democrați cu aplauze, pe melodia Thunderstruck a formației rock AC/DC.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

” Bine ați venit la Fălticeni, domnule Ponta. Ne-am fi dorit să vă spunem astăzi, domnule prim-ministru pentru că timp de 4 ani ați fost cel mai bun prim ministru pentru Fălticeni, pentru județul Suceava și România”, a spus primarul Cătălin Coman. ”Mi-aș fi dorit ca astăzi, așa cum am spus în 2012, să inaugurăm noul spital. Din păcate, nu a fost să fie și nu din cauza noastră. După 4 ani de finanțare consecutivă în care guvernul condus de Victor Ponta a alocat pentru noul spital de la Fălticeni 38 de milioane de lei, cea mai mare finanțare de la Revoluție încoace primită de municipiul Fălticeni, pentru orice obiectiv de investiție. Din păcate, după 4 ani de finanțare, când am preluat, în anul 2012, un spital cu 27% grad de realizare, acum îl avem la 90%, dar acest guvern tehnocrat a considerat este destul 90% și ne-am oprit. Pentru că anul acesta în 2016 nu am primit absolut nici un leu.”

”Mi-e drag Fălticeniul pentru că eu n-am uitat că în mai 2012 am venit aici împreună cu cei de aici și candidatul nostru la funcția de primar. Am promis că primarul nostru va fi un primar bun și eu cred că și-a făcut datoria față de dumneavoastră.”, a afirmat Victor Ponta. ”Am promis că o să îl ajutăm cu toate proiectele să se facă pentru Fălticeni ce nu s-a făcut în ultimii 25 de ani și ne-am ținut de cuvânt. Și am mai promis că dăm bani la spital și în terminăm. Nu l-am terminat, așa că vă promit că în 2017 vom fi tot noi la guvernare să terminăm spitalul.”

De la Fălticeni, social-democratul Victor Ponta s-a îndreptat spre Piatra Neamț pentru o nouă întâlnire în scop electoral.