Viața unui copil depinde de un simplu SMSSocial

Viața unui copil depinde de un simplu SMS

       Accesări: 361

Viața unui copil depinde de un simplu SMS. Îl cheamă Patrick Garabajiu, are 11 ani, este în clasa a IV-a şi este foarte iubit de parinţi şi de sora mai mare. Face sport zilnic, are rezultate foarte bune la învăţătură şi îşi doreşte ca într-o bună zi să devină arhitect şi să proiecteze clădiri care vor rămâne în istorie.

Din păcate, începutul anului 2017 a adus o veste groaznică pentru băiat: Patrick a fost diagnosticat cu leucemie. De atunci, părinţii şi sora plâng fără încetare, iar el nu înţelege de ce toată lumea este tristă în jurul lui.

Pe 11 ianuarie, au ajuns în Istanbul, iar Patrick se bucura crezând că merge în vacanţă.

A fost prima dată când zbura cu avionul, avea emoţii mari, credea că o să vadă marea, însa drumul lor s-a oprit direct la Spitalul Medical Park.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nu ştia ce se întâmplă, nu înţelegea limba şi toate persoanele dragi lui plângeau de zor. Pe holul spitalului, a vazut o imagine de coşmar: multe mămici care îşi ţineau pruncii în braţe şi zbierau de durere. Nu înţelegea ce se întâmplă cu el, credea că are doar un vis urât, iar când o să se trezească, totul o să revină la normal.

Din patul de spital, vedea marea şi avioanele cum vin şi pleaca, iar de câteva ori pe zi era vizitat de un doctor foarte amabil şi grijuliu, care îi spunea mereu că totul o să fie bine şi că are o familie care îl iubeşte enorm.

Chiar dacă leucemia i-a afectat deja 90% din organism, sunt şanse să trăiască dacă urmează, câteva luni, şedinţe de chimioterapie, urmate, probabil, de un transplant de celule stem. Costurile totale depăşesc cu mult posibilităţile familiei. Suma necesară se ridică la 127.000 de dolari.

Cum îl putem ajuta pe Patrick?

Cine vrea să contribuie la salvarea lui Patrick, poate dona 2 Euro prin transmiterea unui simplu SMS la 8832, cu textul „PATRICK”.

Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul băiatului. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/patrick-garabajiu/, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei „Salvează o inimă”: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70XX (cont în lei), RO28 BTRL EUR CRT 00W 828 7001 (cont în Euro), RO68 BTRL USD CRT 00W 828 7001 (cont în dolari).

Asociația „Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 150 de copii cu malformații grave.

La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de aproape 1.300.000 de Euro şi peste 230.000 de Euro din campanii de donaţii prin SMS.

ȘTIRI