Vești îmbucurătoare despre victimele groaznicului accident rutier produs pe raza comunei Cornu LunciiActualitate

Vești îmbucurătoare despre victimele groaznicului accident rutier produs pe raza comunei Cornu Luncii

       Accesări: 8462

Raze de speranță după ore întregi de suferință. Victimele accidentului rutier petrecut marți seara pe raza comunei Cornu Luncii, persoane domiciliate în Fălticeni, au primit vești bune de la medicii suceveni. Șoferul, fetița și soacra acestuia au fost internați de urgență după ce mașina în care se aflau s-a izbit în singurul copac aflat după acostament.

Din păcate soția șoferului, aflată pe scaunul din dreapta față, și-a pierdut viața.

Pentru ceilalți trei ocupanți ai mașinii continuă lupta cu durerea fizică și leziunile suferite. Doctorii suceveni spun că starea de sănătate a celor trei răniți începe să se amelioreze. Toți evoluează spre bine.

Transportată în stare de inconștiență, la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fetița de 4 ani și-a revenit din comă după câteva ore. Medicii suceveni afirmă că starea ei este vizibil îmbunătățită, însă au decis să trimită pacientul la o altă unitatea medicală.

Fetița de 4 ani, diagnosticată cu traumatism cranio-facial, a fost transferată la un spital din Iași pentru investigații amănunțite și tratament clinic de specialitate.

Tatăl acesteia, șoferul mașinii, evoluează pozitiv. El este internat la Neurochirurgie cu politraumatisme.

Doctorul Liviu Cîrlan, șeful UPU Suceava, susține că bărbatul de 28 de ani nu necesită intervenție chirurgicală. El se află sub tratament și va rămâne în continuare sub supravegherea cadrelor medicale.

Soacra șoferului va rămâne internată și ea pentru mai multe zile la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Pacienta, în vârstă de 46 de ani, este sub observația doctorilor de la Ortopedie.

Medicii vorbesc și în acest caz de policontuzii, la mână, picioare și la nivel toraco-abdominal. Ea s-a ales în urma accidentului și cu un traumatism cranio-cerebral. Starea ei de sănătate este spre bine.

ȘTIRI