Vasile Oșean revine la conducerea APM Suceava: Fostul șef Gheorghe Aldea intră în concediu de odihnăActualitate

Vasile Oșean revine la conducerea APM Suceava: Fostul șef Gheorghe Aldea intră în concediu de odihnă

       Accesări: 1241

Toamna se numără transferurile în instituțiile statului. După ce în primăvara acestui an l-au detașat, la Buzău, inginerul Vasile Oșean revine la conducerea APM (Agenția pentru Protecția Mediului) Suceava pe funcția de director executiv al instituției. Acesta îl înlocuiește pe Gheorghe Aldea, care și-a început serviciul pe același post în martie 2018.

Vasile Oșean este începând din septembrie 2018, din nou, șef al APM Suceava.

Reîntoarcerea pe funcție este un „proces firesc” la încheierea celor 6 luni de la detașare, după cum au declarat unele surse pentru cotidianul Cronica de Fălticeni.

Fără să primească explicații, Vasile Oșean și-a făcut bagajele, după ce oficialii Ministerului Mediului au decis să-l transfere pe Vasile Oșean tot pe un post de conducere. El a fost detașat din 1 martie 2018 și până pe 10 august 2018 la APM Buzău, unde și-a exercitat funcția de director executiv.

Vasile Oșean a fost mutat, încă o dată, la jumătatea lunii august. De această dată în celălalt capăt al țării. Inginerul a ajuns de la Buzău la Călărași, pe una și aceeași funcție. Aici a lucrat doar trei săptămâni.

Revenirea inginerului la vârful APM Suceava, începând cu 1 septembrie 2018, i-a dat un timp de respiro fostului șef Gheorghe Aldea care, începând cu aceeași dată, a intrat în concediu de odihnă.

Într-o discuție cu jurnaliștii cotidianului Cronica de Fălticeni, directorul executiv Vasile Oșean, în vârstă de 64 de ani, spune că se simte foarte bine și că va continua să gestioneze cu profesionalism activitățile din cadrul agenției.

Până la ora redactării materialului, Gheorghe Aldea nu a putut fi contactat.

Surse neoficiale au indicat faptul că Aldea este în continuare angajat al APM Suceava și că, după concediu, va ocupa un post din organigrama instituției.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI