Vasile Filip la al treilea succes în turneele de tenis din zona MoldoveiSport

Vasile Filip la al treilea succes în turneele de tenis din zona Moldovei

       Accesări: 67

Fălticeneanul Vasile Filip a câştigat astăzi turneul de tenis de câmp de la Iaşi dotat cu „Cupa de toamnă Florenţa Mihai”, la categoria 12 ani. Turneul a făcut parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis (FRT).

După trei zile de concurs Vasile Filip s-a impus în finala categoriei cu 7-6 şi 6-4 în faţa lui Răzvan Aghion, reprezentantul clubului gazdă CFR Iaşi 2002.

Filip a avut un parcurs extraordinar la acest turneu, câştigând Grupa B cu trei victorii: 6-0/6-0 cu Bogdan Damian (Tenis Club Vaslui), 6-1/6-4 cu Perju David (Dinamo Bucureşti), 6-0/6-0 cu Vlad Dilcu (ACS Lumiro Bucureşti).

Filip a câştigat trei turnee consecutive organizate în ultimele săptămâni, la Suceava, Piatra Neamţ şi astăzi la Iaşi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Marcel Dascălu, cel care se ocupă la Fălticeni de pregătirea lui Vasile Filip, ne-a informat că în perioada următoare, în funcţie şi de posibilităţile financiare, Filip ar putea participa la „Cupa EMY” de la Roman (23 august) şi la Circuitul Naţional de la Bucureşti (6 septembrie).

La sfârşitul săptămânii trecute secţia de tenis de câmp a clubului Nada Florilor Fălticeni a primit şi vestea aprobării cererii de afiliere la Federaţia Română de Tenis. În această situaţie, vor fi făcute demersurile pentru trecerea lui Vasile Filip de la CS Select Suceava la clubul din Fălticeni.

ȘTIRI