Vântul puternic a rupt copaci şi a distrus acoperişul unui bloc în FălticeniActualitate

Vântul puternic a rupt copaci şi a distrus acoperişul unui bloc în Fălticeni

       Accesări: 72

arbori_cazuti_1Detaşamentul de Pompieri Fălticeni şi angajaţii Direcţiei Tehnice din Primăria Fălticeni au intervenit în această după-amiază în mai multe locaţii din municipiu după ce rafalele de vânt de la ora 14.30 au rupt mai mulţi copaci.

S-a intervenenit în două locaţii de pe strada Mihai Eminescu: lângă Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica) şi la intersecţia cu strada Ion Dragosolav. De asemenea, un copac rupt a fost semnalat şi în cartierul 2 Grăniceri.

De suferit a avut şi „grădina liniştii” a lui Mihail Sadoveanu de pe strada Ion Creangă. O parte a unui tei (peste 10 metri lungime) a fost ruptă de vântul puternic şi a afectat în cădere o suprafaţă de circa 4 metri din acoperişul Casei Memoriale „Mihail Sadoveanu” şi instalaţia de gaze naturale (care nu era alimentată în momentul producerii evenimentului). La faţa locului a fost solicitată şi prezenţa E.ON.

Pe lângă copaci, au fost afectate şi şarpantele unor blocuri. Un exemplu, pe strada Republicii, la blocul 42, plăcile de azbociment de pe acoperiş au ajuns pe spaţiul verde şi pe trotuar.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI