Valutistul Viorel Acârnăresei găsit mort în propria casă din Fălticeni: Bărbatul ar putea fi victima unei crimeLocal

Valutistul Viorel Acârnăresei găsit mort în propria casă din Fălticeni: Bărbatul ar putea fi victima unei crime

       Accesări: 200

Un nou caz șochează comunitatea locală. Viorel Acârnăresei, un cunoscut valutist din Fălticeni, a fost găsit mort în propria casă, în această seară. Momentan nu se cunosc detalii despre moartea bărbatului.

Locuința acestuia de pe Aleea Trandafirilor, cartierul Maior Ioan, a fost răvășită. Valutistul a fost găsit fără suflare de fratele său mai mare, Marian Acârnăresei.

Un procuror de pe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu două echipe de criminaliști se află la fața locului ce desfășoară activități de investigație specifice.

Polițiștii au împrejmuit zona din fața casei unde locuia valutistul.

Unul dintre cei trei frați ai săi au venit în această seară să-l viziteze, în jurul orei 19. Pentru că nu a mai răspuns la telefon în ultimele zile, mai precis de miericuri, fratele mai mare a venit să vadă ce s-a întâmplat cu Viorel.

Marian Acârnăresei avea să fie cel care a făcut descoperirea macabră. Tot el le-a alertat pe autorități prin 112, după ce a găsit poarta și ușa casei deschise, cât și urme de sânge prin locuință. Trupul neînsuflețit al lui Viorel Acârnăresei zăcea pe podea, într-o cameră.

În casă, la acel moment, nu se mai afla nimeni.

Victima prezintă răni la gât, abdomen și la mâini. Investigatorii iau în calcul două ipoteze: jaf sau asasinat.

Viorel Acârnăresei era proprietarul Clubului VIP, un local din cartierul Republicii. Bărbatul de 59 de ani, originar din satul Leucușești, comuna Preutești, avea trei copii.

Valutistul a fost victima unei tâlhării prin agresiune săvârșită în anul 2008.

El a fost atacat de doi necunoscuți care au intrat în scara blocului unde locuia.Agresorii i-au luat atunci 70.000 de euro și alți 26.000 de lei pe care îi avea într-o geantă. 

ȘTIRI