Vacanța mare se încheie cu trei zile fierbinți: Elevii pot profita de facilitățile Complexului de agrement „Nada Florilor”Actualitate

Vacanța mare se încheie cu trei zile fierbinți: Elevii pot profita de facilitățile Complexului de agrement „Nada Florilor”

       Accesări: 75

Ultimele trei zile din vacanța mare vor fi zile fierbinți. Meteorologii au anunțat pentru vineri, sâmbătă și duminică vreme caldă și frumoasă cu temperaturi care vor atinge până la 30 grade Celsius. Va fi un timp numai bun pentru înot, plajă și relaxare în aer liber.

Sfârșitul de săptămână și de vacanță se anunță perfect pentru elevii care doresc să se bucure de toate facilitățile oferite de Complexul de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni.

Elevii de toate vârstele pot profita la maximum de vremea bună și de ultimele zile însorite.

Aceștia au la dispoziție două piscine cu tobogan, care s-au dovedit foarte populare printre copii, și un bazin de înot cu trambuline pentru sărituri. Numărul ridicat de șezlonguri și umbreluțe aduc un plus pe zona de confort unde pot fi închiriate și baldachine.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Merită menționat faptul că preșcolarii, cu vârsta până la 6 ani, beneficiază de gratuitate.

Amatorii de sport pot utiliza terenul multifuncțional pentru partide de fotbal, tenis și volei, în timp ce copiii care adoră plimbările pe biciclete au la dispoziție o pistă special amenajată. La fel de bine ei pot să aleagă traseul amenajat pe aleile din parcul învecinat.

Merită menționat și faptul că în apropierea complexului „Nada Florilor” se află un teren de tenis de câmp pe zgură.

În clădirea bazei de agrement se află piscina cu apă încăzită, dușurile și vestiarele. Tot aici au fost amenajate sauna și sala de forță echipată cu aparatură modernă.

Meteorologii ne asigură că în acest sfârșit de săptămână va fi vreme frumoasă și caldă, ca în sezonul estival.

Vineri, sâmbătă și duminică sunt ultimele trei zile cu soare generos, timp de plajă și bălăceală în aer liber și distracție la Complexul de agrement „Nada Florilor”.

ȘTIRI