Uz de armă pentru a lua un copil de lângă un bărbat cu afecțiuni psihiceRural

Uz de armă pentru a lua un copil de lângă un bărbat cu afecțiuni psihice

       Accesări: 49

uz de armaPostul de Poliție Mălini s-a confruntat în această săptămână cu un caz deosebit. Marți, la postul de poliție s-a prezentat o femeie în vârstă de 34 de ani care a solicitat sprijin pentru a-și lua copilul, în vârstă de un an, de lângă concubinul său. Copilul a rămas în casă cu bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, după ce femeia a fost amenințată, agresată și alungată din locuință.

La faţa locului s-a deplasat un echipajul format din doi poliţişti, fiind solicitat şi sprijinul altor forţe de poliţie.

Din locuinţă se auzea plânsetul unui copil iar când poliţiştii au intrat în curtea locuinţei celui în cauză, bărbatul le-a ieșit în întâmpinare, având asupra sa un obiect contondent şi a devenit recalcitrant. Unul dintre poliţişti l-a somat să renunţe la corpul contondent şi întrucât agresorul nu s-a conformat, a executat foc de armă în plan vertical, cu pistolul din dotare.

În urma intervenţiei poliţiştilor bărbatul s-a conformat solicitării, fiind încătuşat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Ulterior, bărbatul a fost internat la Secţia psihiatrie Burdujeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele producerii evenimentului, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI