Accesări: 8888

Sfidarea și teribilismul l-au adus față în față cu rigorile legii. Un tânăr din comuna Slatina este autorul unei fapte de natură penală, după ce a făcut o plimbare, pentru 30 km, pe drumurile publice, fără să posede permis de conducere. Individul, în vârstă de 22 de ani, cu chef de aventură pe șosele, s-a urcat într-un Audi A6, proprietate personală, și și-a văzut de drum.

Pe raza comunei Fântâna Mare a fost depistat de un echipaj al Poliției Rutiere Fălticeni, autoturismul cu care circula fiind înregistrat de radar cu 91 km/h în localitate, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.

Agenții de serviciu au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea.

Polițiștii au plecat în urmărirea șoferului vitezoman.

După 1 kilometru, în zona intersecției dintre drumul județean 155 A cu drumul național 15 C, spre Bogdănești și Boroaia, polițiștii l-au oprit pe aventurier.

Când oamenii legii l-au flancat pe aceeași bandă, tânărul slătinean a renunțat la călătorie și a tras pe dreapta. El intenționa să ajungă în comuna Râșca.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că persoana nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul din comuna Slatina s-a ales dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

ȘTIRI