Urmărire în miez de noapte. Un tânăr din Vadu Moldovei a ignorat semnalul regulamentar al polițiștilorRural

Urmărire în miez de noapte. Un tânăr din Vadu Moldovei a ignorat semnalul regulamentar al polițiștilor

       Accesări: 1823

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01.00, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei, aflată în serviciu de patrulare pe DJ 155A, pe raza comunei Bogdănești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice și luminoase.

IPJ Suceava precizează că, în timpul urmăririi, conducătorul auto a făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta față.

Mașina și-a continuat deplasarea pe un islaz comunal, după care, a intrat  într-o pădure de pe raza satului Mesteceni (comuna Vadu Moldovei), unde autoturismul a rămas împotmolit.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Vadu Moldovei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, autoturismul fiind indisponibilizat la sediul poliției.

ȘTIRI