Unul din patronii firmei Ceztrans Company și-a pierdut viața în cumplitul accident petrecut la ieșirea din FălticeniActualitate

Unul din patronii firmei Ceztrans Company și-a pierdut viața în cumplitul accident petrecut la ieșirea din Fălticeni

       Accesări: 934

Tragedie pe drumul național DN 2E. Un șofer și-a pierdut viața și alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut azi dimineață, la ora 6.30, la ieșirea din Fălticeni, la intersecția spre localitățile Baia și Gura Humorului. Conducătorul auto Nicu Nechiforeasa, în vârstă de 60 ani, se afla la volanul unui microbuz al firmei Ceztrans Company ce transporta mai multe persoane angajate ale Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, șoferul intrând într-un autovehicul de tonaj care se deplasa pe direcția Spătărești – Gura Humorului.

Victimele ne-au declarat că șoferul, cu experiență în domeniu, inițial oprise mașina în intersecție, după care, din motive necunoscute, el a pus în mișcare mașina, aceasta fiind acroșată de un autotren de transport ciment, înmatriculat în județul Bacău, care se circula regulamentar pe drumul național.

Călătorii au afirmat că șoferul văzuse mașina, iar aceștia au țipat și l-au atenționat că microbuzul urma să intre în coliziune cu vehiculul aflat pe drumul din față.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Impactul deosebit de puternic a răsturnat microbuzul pe partea stângă, mai multe persoane fiind rănite. Panica s-a instalat printre călători, pasagerii fiind aruncați printre scaune. Aceștia au reușit să iasă din mașina carea avea partea frontală și geamurile lateral stânga distruse. Bucăți din mașină, parbrizul, elementele ale sistemului de iluminat și suspensiei au fost aruncate pe drum.

Neatenția l-a costat viața pe șoferul Nicu Nechiforeasa, șoferul mașinii, care este și unul din patronii firmei de transport persoane Ceztrans Company.

La fața locului au intervenit două echipaje Ambulanței Fălticeni și unul SMURD care au preluat răniții. Din cele cinci victime, toți localnici, trei au fost internate la Spitalul Municipal Fălticeni: Viorica Popovici (46 ani) cu fractură claviculă stânga, Adriana Sărățeanu (49 ani) având contuzie umăr stâng, Maria Dănilă (56 ani) cu fractură claviculă stânga, iar un altul a refuzat internarea.

Al cincilea rănit, cel mai grav, Constantin Natu (56 ani) s-a ales cu hematom în zona abdomenului, hemoragie intraperitonală și fractură costală. Bărbatul din Fălticeni a fost transportat pentru investigații suplimentare la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Circulația s-a desfășurat timp de aproape 3 ore pe un singur sens de circulație, traficul fiind dirijat de polițiștii de la rutieră. Microbuzul a fost ridicat și scos în afara carosabilului cu o macara.

ȘTIRI