Unitățile de învățământ din Fălticeni s-au înnoit în vacanța de varăActualitate

Unitățile de învățământ din Fălticeni s-au înnoit în vacanța de vară

       Accesări: 61

elevi-clasa-falticeni

Peste câteva zile va suna din nou clopoțelul. Dascălii fălticeneni așteaptă să-i primească pe elevi, care se vor întoarce la studii după trei luni de vacanță. Anul școlar 2015 – 2016 va debuta fară emoții pentru directorii unităților de învățământ din municipiu.

La fel ca și anul trecut, toate grădinițele, școlile și colegiile au autorizație sanitară de funcționare. Unele dintre acestea s-au înnoit pe perioada vacanței mari, iar altele au primit îmbunătățiri.

Potrivit primarului Cătălin Coman toate unitățile de învățământ din localitate sunt pregătite pentru deschiderea noului an școlar.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Facem din nou dovada că Primăria sprijină actul educațional din Fălticeni. Ne-am luat acest angajament încă de acum trei ani.”, afirmă edilul Coman. ”Am alocat sume de bani pentru modernizări și reabilitări. Elevii și profesorii au condiții tot mai bune în școli.”

Șeful administrației locale subliniază faptul că în lunile de vară s-au făcut lucrări de amenajare aproape la fiecare unitate de învățământ în parte, iar investițiile începute vor fi finalizate până la debutul noului an școlar din data de 14 septembrie.

Rudy Hödl

ȘTIRI