Unirea Principatelor văzută prin ochii elevilor de la Şcoala „Ioan Ciurea”Educație

Unirea Principatelor văzută prin ochii elevilor de la Şcoala „Ioan Ciurea”

       Accesări: 102

Unirea Principatelor Române a fost marcată prin manifestări cultural artistice şi activităţi didactice în unităţile de învăţământ din Fălticeni.

Pentru a marca importanţa deosebită a evenimentului, în  săptămâna 19-23 ianuarie, Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni a pregătit o expoziţie cu lucrări ale elevilor (desene, poezii, colaje, fotografii), care au surprins, în diferite ipostaze, semnificaţiile actului istoric de la 24 ianuarie 1859.

„Expoziţia a fost organizată de şcoala noastră în baza parteneriatului cu compania de retail Kaufland România (Fălticeni), care a asigurat spaţiul necesar expunerii lucrărilor începând cu data de 23 ianuarie.

În fond, acest parteneriat este iniţiat încă din anul şcolar anterior, când Kaufland a susţinut actul educaţional derulat la nivelul Şcolii Gimnaziale Ioan Ciurea printr-o donaţie de materiale didactice.

Implicarea companiei în derularea proiectelor noastre educaţionale este de apreciat, astfel de colaborări contribuind, cu siguranţă, la creşterea calităţii actului de învăţământ”, ne-a declarat prof. Marius Pintilii, directorul instituţiei.

ȘTIRI