Unirea Principatelor văzută prin ochii elevilor de la Şcoala „Ioan Ciurea”Educație

Unirea Principatelor văzută prin ochii elevilor de la Şcoala „Ioan Ciurea”

       Accesări: 137

Unirea Principatelor Române a fost marcată prin manifestări cultural artistice şi activităţi didactice în unităţile de învăţământ din Fălticeni.

Pentru a marca importanţa deosebită a evenimentului, în  săptămâna 19-23 ianuarie, Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni a pregătit o expoziţie cu lucrări ale elevilor (desene, poezii, colaje, fotografii), care au surprins, în diferite ipostaze, semnificaţiile actului istoric de la 24 ianuarie 1859.

„Expoziţia a fost organizată de şcoala noastră în baza parteneriatului cu compania de retail Kaufland România (Fălticeni), care a asigurat spaţiul necesar expunerii lucrărilor începând cu data de 23 ianuarie.

În fond, acest parteneriat este iniţiat încă din anul şcolar anterior, când Kaufland a susţinut actul educaţional derulat la nivelul Şcolii Gimnaziale Ioan Ciurea printr-o donaţie de materiale didactice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Implicarea companiei în derularea proiectelor noastre educaţionale este de apreciat, astfel de colaborări contribuind, cu siguranţă, la creşterea calităţii actului de învăţământ”, ne-a declarat prof. Marius Pintilii, directorul instituţiei.

ȘTIRI