Unde aleg să-și petreacă concediile locuitorii din FălticeniActualitate

Unde aleg să-și petreacă concediile locuitorii din Fălticeni

       Accesări: 1720

Vara este anotimpul când majoritatea dintre noi își fac bagajele pentru destinații  de vacanță cu mult soare.  Locuitorii din Fălticeni și nu numai se bucură vara aceasta de litoralurile din afara României. Turcia și Grecia sunt printre cele mai solicitate țări unde cei din județul Suceava aleg să-și petreacă concediile, menționează agențiile de turism locale.

Acest lucru te face să te întrebi de ce oamenii aleg să părăsească România, țară cu destinație turistică de litoral pentru a face plajă tocmai în Antalya.

Unul dintre motive este „raportul calitate-preț” menționează agentul de turism Iulia Grigoraș: „Într-un pachet pentru Turcia la preț de 1000 de euro sunt incluse biletul de avion, transportul, cazarea cu toate serviciile incluse iar la noi în Romania la un hotel din Mamaia doar cazarea poate ajunge la 6.000 de lei, adică peste 1.000 de euro”.

Vara aceasta tot mai mulți români și-au făcut bagajele, iar în încercarea de a nu a mai fi prinși și în acest an la cozile interminabile de pe autostrăzile ce duc spre Constanța și-au rezervat bilete de avion spre Turcia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Dacă ai plecat din aeroportul din Suceava, în două ore ești în Antalya, iar în patru ore ești la plajă.” adaugă Iulia Grigoraș.

Conform agenției de turism Thomas Cook, 86% dintre pachetele turistice anuale din Turcia sunt epuizate, dintre care 61% sunt cumpărate de familii ce aleg să-și petreacă vacanțele pe plajele din sudul țării menționate.

Zborul foarte scurt spre asfel de destinații exotice reprezintă un plus pentru părinții români ce doresc să-și ducă copiii într-un mediu cât mai confortabil posibil.

O altă nișă a românilor au optat la rândul său, vara aceasta, pentru destinațiile exotice, ce a dorit să se relaxeze la umbra palmierilor din Palma De Mallorca a Spaniei și să pășească pe nisipurile brun-aurii ale Turciei au fost desigur, tinerii căsătoriți.

În ceea ce privește pachetele turistice cu destinații în interiorul țării s-au constatat creșteri în comparație cu anii trecuți. Acest lucru li se datorează în mare parte tichetelor primite de către bugetari.

Acestea au rămas printre puținele motive pentru care românii încă mai aleg să-și petreacă concediile pe litoralul românesc, mai menționează agențiile de turism.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI